Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Klantenservice

Klantenservice

Wij doen ons uiterste best voor jouw als klant. Als jij blij bent, zijn wij dat ook! Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt bereiken. Mocht je vragen hebben over het een of ander neem dan contact met ons op:

Contact form

* Verplichte velden

Informatie

Beer for Breakfast

Van Meelstraat 20
3331 KR Zwijndrecht
Nederland

KVK 24301149
BTW nr. NL001545943B72


Veelgestelde vragen

De Box

1.1 Weet ik van tevoren wat er in de box zit?

Nee, dat is nou net het leuke. Dat is een verrassing.

1.2 Wat als ik niet tevreden ben over de box?

Onze missie is jouw bier te laten beleven. Op een leuke manier natuurlijk. Ben je niet tevreden, neem dan contact op. We willen graag dat jij blij bent, want dan zijn wij dat ook.

1.3 Kan ik ook een box op maat krijgen?

Ja, dat kan. Wil jij een speciale box voor een speciale gelegenheid, trouwerij, relatiegeschenk, kerstpakket, of wat dan ook. Neem contact met ons op en we maken er iets moois van!

1.4 Is jullie box duurzaam?

Ja. Onze dozen zijn gemaakt van gerecycled karton. De groene chips ter vulling zijn gemaakt van zetmeel. Deze chips kan je gewoon in de groenbak gooien. Na 14 dagen zijn ze gecomposteerd.

De bieren zijn helaas niet altijd duurzaam, omdat dit bij bier nog niet breed beschikbaar is. De bier gerelateerde producten zijn wel allemaal duurzaam en/of lokaal.

Abonnement

2.1 Hoe werkt het abonnement?

Kijk, deze vraag horen we graag! We kunnen niet wachten jou blij te maken met onze boxen. Het is simpel: kies een van de abonnementsboxen, plaats een bestelling op onze website en de rest gaat vanzelf! Je ontvangt vervolgens om de maand een box. Je abonnement kan elk moment worden gepauzeerd of opgezegd. Geen verplichtingen, geen verrassingen.

2.2 Krijg ik meteen een box?

Ja, als je je box besteld hebt, ontvang je meteen je eerste box. Daarna ontvang je om de maand een nieuwe box. We versturen deze op de 15e dag van de betreffende maanden. Minimaal 2 weken van te voren, sturen we jou een aankondiging, zodat je je vast kan verheugen op de box!

2.3 Kan ik ook eenmalig een box nemen?

Natuurlijk! De box is ook heel leuk om cadeau te geven of jezelf er een cadeau te doen. Gewoon voor één keer, vinden we ook heel leuk!

2.4 Zit ik vast aan jullie abonnement?

Nee, daar hebben we zelf ook een hekel aan. Je kunt elk moment opzeggen, pauzeren en wijzigingen doorgeven. Neem even contact met ons op. Een mailtje is genoeg!

2.5 Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Neeeee! Weet je zeker dat je al die leuke bier producten wilt missen? Ja? Echt? Zeker weten?? Stuur ons even een mailtje en wij regelen het direct.

2.6 Krijg ik een bevestiging van mijn aanmelding?

Ja, je ontvangt een bevestiging per mail.

2.7 Ik ga op vakantie, kan ik de box pauzeren?

Natuurlijk, geen probleem, stuur ons even een berichtje en we regelen het. Ook als je niet op vakantie gaat en je wilt pauzeren natuurlijk.

2.8 Wanneer ontvang ik een nieuwe box?

Je ontvangt om de maand een box, vanaf het moment dat je je aangemeld hebt. We versturen deze op de 15e dag van de betreffende maanden. Minimaal 2 weken voordat we een nieuw Box versturen, sturen we jou een aankondiging, zodat je je vast kan verheugen op de box en om te checken of jouw adres nog klopt en of je hem nog wilt ontvangen.

2.9 Krijg ik een aankondiging van de nieuwe Box?

Ja, minimaal 2 weken voordat we een nieuw Box versturen, sturen we jou een aankondiging, zodat je je vast kan verheugen op de box en om te checken of jouw adres nog klopt en of je hem nog wilt ontvangen.

2.10 Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Ben je verhuisd? Of heb je een nieuw emailadres? Stuur ons even een mailtje en wij regelen het!

Cadeau

3.1 Kan ik de box ook cadeau doen?

Jazeker! Je kan de box gewoon los bestellen of een abonnement (met of zonder vast looptijd) cadeau geven. Als je een vaste looptijd wil, zet dit dan in het opmerkingen veld bij jouw bestelling en de box stopt automatisch.

3.2 Ik wil de box cadeau doen, maar zit er dan zo'n lelijk verzendlabel op?

Onze verzendlabels kun je zonder lijmresten verwijderen, zodat je een mooie doos overhoudt zonder een lelijk verzendlabel.

Bezorgen en retourneren

4.1 Hoe wordt mijn Box bezorgd?

Wij versturen de Box via DHL. Zij leveren de box bij jou thuis af. Oja, ze checken ook je leeftijd. Geen 18, geen alcohol.

4.2 Wat gebeurt er met mijn Box als ik niet thuis ben?

Ben je niet thuis als PostNL jouw Box komt bezorgen? Of heb je de bezorger gemist? Dan probeert de bezorger jouw box af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij jou achter. Met deze code kun je een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als je niets doet, komt PostNL op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij jou langs.

4.3 Wanneer verzenden jullie?

Elke werkdag, dus niet in het weekend en op feestdagen! Voor 15.00 uur bestellen is dezelfde dag verzenden. 

4.4 Wat is de gemiddelde levertijd?

Vandaag voor 15.00 uur bestellen is vandaag verzonden. Meestal is het pakket 1 to 2 dagen later in huis.

4.5 Zijn er bezorgkosten?

Ja, wij rekenen € 6,05 bezorgkosten.

4.6 Hoe kan ik iets retourneren?

Geef het af bij een pakketpunt en stuur het naar dit adres:

Beer for Breakfast

Van Meelstraat 20

3331 KR Zwijndrecht

De kosten voor retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Retourneren moet binnen 14 dagen.

Betalen

5.1 Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Stuur ons even een mail en wij regelen het!

5.2 Hoe kan ik mijn abonnement betalen?

D eerste Box kun je direct bij het bestellen afrekenen via de betalingsmethode van jouw keuze. Voor de volgende Boxen sturen we je een automatische incasso. Dit doen we op de dag van jouw oorspronkelijke inschrijving. Opzeggen kan op ieder moment.

Box op maat

6.1 Kan ik een box op maat bestellen?

Jazeker! We vinden het leuk om met jou een mooie box samen te stellen. Afgestemd op jouw thema. Neem contact met ons op en we regelen het!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »