Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Op expeditie

We gaan er op uit!

Bij Beer for Breakfast houden we vooral van bier. Naast dat we graag een biertje lusten en zelf af en toe een biertje brouwen vinden we het leuk om meer over bier te leren en te ontdekken. In onze zoektocht naar bijzondere craft bieren en craft brouwers komen we mooie verhalen tegen, leren we steeds meer over bier en wat er met bier nog meer mogelijk is. Graag nemen wij jou mee op onze expeditie!

We ontdekken nieuwe werelden en volkeren

We richten ons op lokale craft brouwers uit binnen- en buitenland. Hierbij komen we mooie bieren tegen en mooie ambachtelijke producten, gemaakt van bier of die goed passen bij bier, door lokale ambachtelijke bedrijfjes. We laten je graag kennis maken met deze producten en de ambachtslieden.

We plunderen niet

We zorgen graag goed voor de wereld. Daarom zijn de ambachtelijke producten duurzaam geproduceerd. Bij voorbeeld door de reststromen uit het brouwproces te gebruiken om nieuwe producten van te maken. Zonder om hier niets mee te doen natuurlijk! Ook proberen we on steentje bij te dragen aan de maatschappij door af en toe iets goeds te doen van anderen. Door onze box te kopen draag ook jij jouw steentje bij!

We brengen schatten mee

In onze Beer for Breakfast box vind je onze verhalen, ontdekte bieren en andere bier gerelateerde producten. 

Volg onze expeditie ook op:

   

En we vinden het natuurlijk ook leuk om wat te horen van andere ontdekkingsreizigers!

Willem - Bierambassadeur

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »